Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer En ten Tentera – Spomini na otroštvo v Kranju

Muzejski večer En ten Tentera – Spomini na otroštvo v Kranju
Kdaj:
15 februar 2018 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-02-15T18:00:00+01:00
2018-02-15T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
[:SI]Muzejski večer En ten Tentera - Spomini na otroštvo v Kranju[:] @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

V četrtek, 15. februarja 2018, Vas ob 18. uri vljudno vabimo v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše na muzejski večer En ten Tentera. V januarju smo že skupaj obujali spomine, za zanamce zabeležili marsikatero zanimivo dogodoviščino, ki ste nam jo zaupali. pridite spet, pridite še enkrat, pripeljite znance in obudite spomine na svoja otroška leta, ki ste jih preživeli v centru Kranja.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA IN HVALA ZA NEPRECENLJIVE SPOMINE

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri