Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Julijske Alpe – nekoč in danes

Muzejski večer Julijske Alpe – nekoč in danes
Kdaj:
25 maj 2017 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-05-25T19:00:00+02:00
2017-05-25T20:30:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija

Vljudno vabljeni na muzejski večer Julijske Alpe, nekoč in danes v četrtek, 25. maja 2017, ob 19. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Muzejski večer Julijske Alpe, nekoč in danes bo temeljil na bogati zbirki starih razglednic, ki jih hranimo v Gorenjskem muzeju; zraven bodo, za primerjavo, še aktualne podobe Julijskih Alp. S tem bomo dobili vpogled na spremembe naravnega okolja, na človekov poseg v gorski svet ter njegovo razumevanje in dojemanje planin in gora pred desetletji in danes.

V Julijske Alpe nas bo z besedo in sliko popeljala Jelena Justin.

Prijazno vabljeni

scan0014

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri