Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Ponos.svn’18

Muzejski večer Ponos.svn’18
Kdaj:
20 marec 2018 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-03-20T18:00:00+01:00
2018-03-20T19:00:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
[:SI]Muzejski večer Ponos.svn'18[:] @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

Vljudno vabljeni na muzejski večer Ponos.svn’18, s podnaslovom Slovenija (naj bo) vedno naj …višje v torek, 20. marca 2018, ob 18. uri v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.
Gost večera bo gospod Stanislav Jesenovec, zastavoslovec.
Zastava je najpogosteje uporabljen simbol neke skupnosti. Od Aljaske do Nove Zelandije in od Kamčatke do Ognjene zemlje lahko vsak hip Slovenci po svetu in vsi drugi, ki jih zanima Republika Slovenija, ugotovijo, kako jo spoštujemo in kaj nam pomeni. Prav gotovo pa se čudijo, kako to, da premoremo na preštevilnih uporabljenih zastavah, kot edini na svetu, ležečo goro.

Foto: Zastava Slovenije in slovenska narodna zastava. Foto Stanislav Jesenovec

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri