Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Vsakdanje brezmesne jedi z Gorenjskega

Muzejski večer Vsakdanje brezmesne jedi z Gorenjskega
Kdaj:
30 september 2021 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2021-09-30T19:00:00+02:00
2021-09-30T20:00:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva 42
4000 Kranj
[:SI]Muzejski večer Vsakdanje brezmesne jedi z Gorenjskega[:] @ Ullrichova hiša

V četrtek, 30. septembra 2021, ob 19. uri vas vabimo na muzejski večer Vsakdanje brezmesne jedi na Gorenjskem v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42. 

Muzejski večer je povezan z razstavo Kašča, žganci, zelje – dediščina prehrane Gorenjske
za sodobno rabo, ki je na ogled v gradu Khislstein.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri