Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Bohinjske hiše

Odprtje razstave Bohinjske hiše
Kdaj:
3 oktober 2016 @ 17:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-10-03T17:00:00+02:00
2016-10-03T18:00:00+02:00
Kje:
Oplenova hiša
Studor v Bohinju 16
4267 Srednja vas v Bohinju
Slovenija

V sodelovanju z OŠ dr. janeza Mencingerja bomo izvedli natečaj risanja starih bohinjskih hiš. Izbor slik bomo razstavili v Oplenovi hiši in nagradili avtorje najboljših. S tem se učenci seznanjajo s kulturno krajino, ki nas obdaja in hkrati edinstveno arhitekturno dediščino Bohinja. Dogodek bo del praznovanja 25-letnice muzeja v Oplenovi hiši.

VABLJENI

Print

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri