Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Otepanje pod Studorom

Otepanje pod Studorom
Kdaj:
26 december 2014 @ 18:00 – 20:15 Europe/Ljubljana Časovni pas
2014-12-26T18:00:00+01:00
2014-12-26T20:15:00+01:00
Kje:
Oplenova hiša
Studor
Triglavski narodni park, 4267 Srednja vas v Bohinju
Slovenija
<!--:SI-->Otepanje pod Studorom<!--:--> @ Oplenova hiša | Studor v Bohinju | Radovljica | Slovenija

V dneh, ko je noč vse daljša in dan vse krajši, Vas vljudno vabimo na tradicionalno otepanje v vas Studor v Bohinju, v Oplenovo hišo. Otepovci nas bodo obiskali v petek, na Štefanovo, 26. decembra 2014, ob 18. uri.

Naj Vam novo leto voščijo otepovci, saj njihov obisk prinaša srečo.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri