Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 24 junija 2024

Scroll to top

Top

Otroška delavnica Muzejska razglednica

Kdaj:
9 marec 2013 @ 10:30 – 12:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-03-09T10:30:00+01:00
2013-03-09T12:30:00+01:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
Cena:
2 eur

Sprehodimo se po razstavi Prelepa Gorenjska. Vsak udeleženec prejme prazno razglednico in izbere najljubši motiv z razstave. V tehniki praskanke oblikujemo razglednice – pozdrave iz Gorenjskega muzeja. Po želji lahko izberemo tudi velikonočni motiv in si tako pripravimo praznične voščilnice.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri