Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Otroška delavnica Poslikajmo cvetlični lonček

Kdaj:
16 februar 2013 @ 10:30 – 12:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-02-16T10:30:00+01:00
2013-02-16T12:30:00+01:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
Cena:
2 eur

Najprej se seznanimo s tradicionalnim lončarstvom in načini poslikave lončevine. Izberemo si motiv z ljubenske sklede in ga najprej prenesemo na papir. Lahko se držimo vzorca, ali pa ga oblikujemo po svoje.

Prenesemo ga na lonček, tako, da se črte na stiku ujemajo. Povlečemo z belo barvo. Ko se posuši, lahko prelakiramo z mat lakom.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri