Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Popoldan pr’ Oplen

Popoldan pr’ Oplen
Kdaj:
6 junij 2018 @ 14:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-06-06T14:00:00+02:00
2018-06-06T14:15:00+02:00
Kje:
Oplenova hiša
4267 Studor v Bohinju
Slovenija
[:SI]Popoldan pr' Oplen[:] @ Oplenova hiša | Studor v Bohinju | Radovljica | Slovenija

Želite videti, kaj se to popoldne dogaja pri Oplenu? Je mogoče čas za žehto? Diši po sveže pečenem kruhu? Tkejo platno ali štrikajo nogavice? Če ne pridete, ne boste videli, česa se bo popoldne lotila gospodinja pri Oplenu pod Studorom.

Prijazno vabljeni v popoldanskih urah

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri