Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Pripovedovalski večer v Liznjekovi hiši

Kdaj:
28 november 2014 @ 16:00 – 17:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2014-11-28T16:00:00+01:00
2014-11-28T17:30:00+01:00
Kje:
Liznjekova hiša
Kranjska Gora
Slovenija

Nekoč pred davnimi časi

v petek, 28. novembra 2014, ob 16. uri v Liznjekovi hiši, Borovška cesta 63, Kranjska gora

Pripovedovalski večer je nastal v sodelovanju med Gorenjskim muzejem, Matično knjižnico iz Kamnika in Gornjesavskim muzejem. 

Skupina pripovedovalk, slovenistki Breda Podbrežnik in Ivanka Učakar ter arheologinji Mija Ogrin in Verena Perko, bo z gostoma večera, domačinoma Minko Kocjanc in Ivanom Cvetkom (harmonika), v živi, narečni besedi povezala ljudsko pripoved z izbranim muzejskim predmetom. Večer bo posvečen ljudskemu pripovedništvu, ki odseva oddaljeno preteklost in je skozi tisočletja učilo ljudi življenjskih modrosti.

Vabljeni!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri