Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | December 3, 2021

Scroll to top

Top

Razstava digitalnih slik Irene Jeras Dimovske

Razstava digitalnih slik Irene Jeras Dimovske
Kdaj:
27 september 2013 @ 19:00 – 21:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-09-27T19:00:00+02:00
2013-09-27T21:00:00+02:00
Kje:
Gorenjski muzej - Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
Slovenija
Razstava digitalnih slik Irene Jeras Dimovske @ Gorenjski muzej - Mestna hiša | Kranj | Slovenija

Vljudno vabljeni na odprtje razstave digitalnih slik akademske slikarke Irene Jeras Dimovske v petek, 27. septembra 2013, ob 19. uri v Galeriji Mestne hiše, Glavni trg 4, Kranj.

Irena Jeras Dimovska je na mednarodnem natečaju Umetnost v miniaturi MajdanArt 2013 v Majdanpeku / Srbija prejela prvo nagrado v kategoriji Digitalna umetnost in fotografija.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri