Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Srečanje s Prešernovo nagrajenko Mojco Kumerdej in predstavitev romana Kronosova žetev

Srečanje s Prešernovo nagrajenko Mojco Kumerdej in predstavitev romana Kronosova žetev
Kdaj:
12 december 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-12-12T18:00:00+01:00
2017-12-12T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
Srečanje s Prešernovo nagrajenko Mojco Kumerdej in predstavitev romana Kronosova žetev @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

Ob letošnji 500-letnici reformacije Vas vljudno vabimo na srečanje z avtorico  nagrajenega romana Kronosova žetev, gospo Mojco Kumerdej. Roman datira v konec 16. stoletja, ko v notranjeavstrijskih deželah, med katere je sodilo naše današnje ozemlje, poteka izganjanje protestantov.

Gost večera bo tudi dr. Sašo Jerše, zgodovinar s Filozofske fakultete v Ljubljani, pogovor pa bo vodil dr. Luka Vidmar iz ZRC SAZU.

Vljudno vabljeni v torek, 12. decembra 2017, ob 18. uri v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri