Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Srečanje z nagrajenima fotografoma

Srečanje z nagrajenima fotografoma
Kdaj:
24 avgust 2018 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-08-24T19:00:00+02:00
2018-08-24T20:30:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija

V petek, 24. avgusta 2018, Vas ob 19. uri v sklopu Poletja s Prešernovimi nagrajenci vljudno vabimo v Ullrichovo hišo v Kranj, Tomšičeva 42, na srečanje, pogovor s fotografi nagrajenci. Predstavili bomo aktualnega fotografa nagrajenca Borisa Gabrščika in fotografa, ki mu je po umetniškem ustvarjalnem pristopu zelo blizu, Milana Pajka. Pogovor o fotografskem razmišljanju dveh največjih imen aktualne slovenske umetniške fotografije bo vodila Hana Čeferin.

Milan Pajk Foto: Mavricij Pivk/Fotodokumentacija Dela

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri