Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 7, 2023

Scroll to top

Top

Ta veseli dan kulture – brezplačen ogled

Ta veseli dan kulture – brezplačen ogled
Kdaj:
3 december 2015 @ 10:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-12-03T10:00:00+01:00
2015-12-03T18:00:00+01:00
Kje:
Gorenjski muzej
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Ta veseli dan kulture - brezplačen ogled<!--:--> @ Gorenjski muzej | Kranj | Kranj | Slovenija

3. decembra, na Ta veseli dan kulture, so prireditve v Gorenjskem muzeju brezplačne. Vabimo Vas, da si ogledate naše stalne in občasne razstave v gradu Khislstein, v Mestni hiši in v Prešernovi hiši.

Ob 11. uri vas vabimo na odprtje razstave v Prešernovo hišo.

Ob 16. uri za vas pripravljamo tudi javno vodstvo po razstavi Gospodje in tovariši in otroško delavnico, na kateri bodo otroci ustvarili svojo razglednico in jo poslali staršem.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri