Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Torkov kulturni vdih: pogovor Miklavža Komelja z Markom Pogačnikom

Torkov kulturni vdih: pogovor Miklavža Komelja z Markom Pogačnikom
Kdaj:
20 avgust 2024 @ 20:00 – 21:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2024-08-20T20:00:00+02:00
2024-08-20T21:30:00+02:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva 44
4000 Kranj
[:SI]Torkov kulturni vdih: pogovor Miklavža Komelja z Markom Pogačnikom[:] @ grad Khislstein

Torkov kulturni vdih: pogovor Miklavža Komelja z Markom Pogačnikom o knjigi Vedno v začetku, ki je izšla ob njegovi 80. letnici v torek, 20. avgusta 2024, ob 20. uri na vrtu gradu Khislstein. 

Pogovor bo vezan na knjigo »Vedno na začetku«, ki sta jo Pogačnik in Komelj izdala družno, v sodelovanju z Galerijo Prešernovih nagrajencev Kranj in Založno VITAAA pri Društvu za sožitje človeka, narave in prostora iz Ljubljane.

Knjiga je izšla ob 80. letnici Marka Pogačnika.

VLJUDNO VABLJENI

Next Story

This is the most recent story.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri