Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Ustvarjalne sobote z Muzejčico

Ustvarjalne sobote z Muzejčico
Kdaj:
4 januar 2020 @ 10:00 – 13:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2020-01-04T10:00:00+01:00
2020-01-04T13:00:00+01:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva 44
4000 Kranj
[:SI]Ustvarjalne sobote z Muzejčico[:] @ Grad Khislstein

Januarske sobotne delavnice smo rezervirali za izdelovanje  stenskih ur. Ste kdaj pomislili, da je ura lahko čudovit unikatni izdelek in prav poseben stenski okras? Tanke vezane plošče, karton, barve in čopiče bomo priskrbeli v muzeju. Pokazali bomo tudi, kako vstavimo urni mehanizem. Oblikovanje ure pa bo vaše delo! Primerno za otroke od 7. leta starosti dalje, starše in stare starše.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri