Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 17 aprila 2024

Scroll to top

Top

Vitrina meseca Arheološki nakit iz Kranja

Vitrina meseca Arheološki nakit iz Kranja
Kdaj:
26 september 2019 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-09-26T19:00:00+02:00
2019-09-26T20:00:00+02:00
Kje:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
[:SI]Vitrina meseca Arheološki nakit iz Kranja[:en]Museum showcase Archaeological jewellery from Kranj[:] @ Mestna hiša

V okviru Dnevov evropske kulturne dediščine Vas vljudno vabimo na predstavitev nove vitrine meseca. Tokrat bomo spregovorili in predstavili Arheološki nakit iz Kranj v četrtek, 26. septembra 2019, ob 19. uri v Mestni hiši, Glavni trg 4, Kranj.

Vljudno vabljeni

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri