Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 24 junija 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje razstave Mogočne stene v Slovenskem etnografskem muzeju

Gostovanje razstave Mogočne stene v Slovenskem etnografskem muzeju

V počastitev 6o. letnice prvega vzpona na Everest, leta 1953, Vas vljudno vabimo na prireditev, ki jo v Slovenskem etnografskem muzeju pripravlja Generalni konzulat Republike Nepal v Sloveniji v petek, 6. decembra 2013, ob 13. uri. Kot spremljajoči dogodek diamantnega jubileja bo tudi odprtje razstave Mogočne stene – vrhunski uspehi slovenskih alpinistov v Himalaji. Razstava govori o vrhunskih uspehih, ki so odmevali v svetu in slovenski alpinizem le še utrdili na prestolu svetovnega alpinizma, kar nam priznava tudi legendarni Reinhold Messner.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri