Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 aprila 2024

Scroll to top

Top

Javno vodstvo Dekle iz ozadja zgodovine

Javno vodstvo Dekle iz ozadja zgodovine

Zaradi velikega zanimanja smo malce podaljšali trajanje razstave Dekle iz ozadja zgodovine.

Tik pred zaprtjem Vas v četrtek, 12. septembra 2019, ob 18. uri vljudno vabimo na javno vodstvo v Stebriščno dvorano Mestne hiše v Kranju.

Po razstavi bosta vodila avtorja razstave Alenka Pipan in dr. Marko Frelih.

Gre za življenjsko zgodbo Ljudmile Belcijan, ki je z družino kneza Pavla Karađorđevića odpotovala v južno Afriko, kjer je tudi ostala in si ustvarila družino.

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri