Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Katalog razstave Mirno vojaki spite večno spanje

Katalog razstave Mirno vojaki spite večno spanje

Razstava Mirno vojaki spite večno spanje – Gorenjska in Gorenjci 1914 – 1918 je na ogled še do 3. novembra! Je kdo od vaših prednikov izgubil življenje v krvavi vihri prve svetovne vojne, pa ne veste kje? Oglejte si razstavo, kjer so tudi poimensko navedene vse, do sedaj zabeležene žrtve z Gorenjske.

Katalog razstave je na prodaj po 18 €.

Notranja stran kataloga:

Notranja stran kataloga 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delček seznama žrtev:

Seznam zrtev

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri