Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Lirika črte – skupna razstava gorenjskih muzejev

Lirika črte – skupna razstava gorenjskih muzejev
Urednik

Vljudno vabljeni na odprtje razstave Lirika črte – dela na papirju iz likovnih zbik muzejev na Gorenjskem v četrtek, 27. februarja 2014, ob 19. uri v Galerijo Loškega muzeja, Grajska pot 13, Škofja Loka.

Predstavljena bodo likovna dela slovenskih umetnikov iz likovnih zbirk muzejev na Gorenjskem.

Razstavo bo odprla gospa Špela Spanžel, generalna direktorica Direktorata za kulturno dediščino Ministrstva za kulturo Republike Slovenije.

Predstavitev razstave

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri