Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Literarni večer z gostoma dr. Kozmo Ahačičem in dr. Miklavžem Komeljem

Literarni večer z gostoma dr. Kozmo Ahačičem in dr. Miklavžem Komeljem

Vljudno vabljeni na literarni večer na katerem bosta gosta, pesnik Miklavž Komelj in jezikoslovec dr. Kozma Ahačič spregovorila o dr. Janezu Bleiweisu, dr. Francetu Prešernu in Jovanu Veselu Koseskem. Dobimo se v četrtek, 21. novembra 2019, ob 18. uri v Galeriji Prešernove hiše v Kranju, Prešernova 7.

Večer bo povezoval pesnik Jaka Košir.

Gost večera dr. Kozma Ahačič, jezikoslovec Foto: www.delo.si

Gost večera dr. Miklavž Komelj, pesnik. Foto: www.delo.si

Gosta bosta spregovorila o odnosu med dr. Janezom Bleiweisom, dr. Francetom Prešernom in Jovan Veselom Koseskim.

Miha Maleš, dr. France Prešeren, lesorez, 1939

Miha Maleš, dr. Janez Bleiweis, lesorez, 1939

Miha Maleš, Jovan Vesel Koseski, lesorez, 1939

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri