Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Arheologija Knedlovega vrta

V četrtek, 19. maja 2016, ob 19. uri smo Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj gostili mag. Draša Josipoviča. S predavanjem Arheologija Knedlovega vrta je povedal marsikaj zanimivega iz leta 2005, ko so potekala izkopavanja na omenjenem vrtu in sta bila, mdr. najdena dva lamelna oklepa in ango.

Utrinki s predavanja:

Gost večera bo mag. Draško Josipovič,

ki je leta 2005 sodeloval pri izkopavanjih,

kjer sta bila med drugim najdena

dva lamelna oklepa.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri