Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Arhivi – zakladnice spomina

Muzejski večer Arhivi – zakladnice spomina

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na muzejski večer Arhivi – zakladnice spomina v četrtek, 25. avgusta 2016, ob 19. uri v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše v Kranju.

Gosta večera bosta dr. Andrej Nared, Arhiv Republike Slovenije, in Marija Kos, Zgodovinski arhiv Ljubljana, enota za Gorenjsko. Predstavila bosta projekt vseh slovenskih arhivov in nekatere izbrane, žlahtne primerke arhivskega gradiva, ki so na ogled na razstavi. Po koncu večera se bomo sprehodili skozi razstavo in odkrili še kakšno tančico naše zgodovine.

Razstava v gradu Khislstein bo na ogled do konca avgusta.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri