Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Dragocenosti starih mestnih jeder

Muzejski večer Dragocenosti starih mestnih jeder

Prijazno vabljeni na predstavitev knjige DRAGOCENOSTI STARIH MESTNIH JEDER v četrtek, 23. marca 2017, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Knjigo so izdale občine, članice Združenja zgodovinskih mest Slovenije, ob 15. jubileju združenja.

Avtorica knjige prof. dr. Živa Deu bo predstavila knjigo in svoj pogled na kranjsko mestno jedro v primerjavi z mestnimi jedri drugih članic združenja, dr. Milan Sagadin z Zavoda za varstvo kulturne dediščine, OE Kranj pa bo spregovoril o svojem pogledu na staro mestno jedro Kranja in njegovem globalnem pomenu.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri