Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer En ten tentera

Muzejski večer En ten tentera

Vljudno vabljeni na muzejski večer EN TEN TENTERA – Spomini na otroštvo v mestu Kranju  v četrtek, 11. januarja 2018, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Razstava in katalog En ten tentera sta obudila spomine na otroštvo v mestu Kranju. Na muzejskem večeru si jih bomo pripovedovali in to samo takšne iz različnih delov starega Kranja, ki ga danes imenujemo mestno jedro. Začeli bodo člani študijskega krožka Kranjčani, potem bomo besedo prepustili publiki. Večer bo povezovala mentorica krožka mag. Tatjana Dolžan Eržen.

PRIJAZNO VABLJENI IN HVALA ZA SPOMINE

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri