Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 22 februarja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer o slovenskih in s Slovenijo povezanih medaljah

Muzejski večer o slovenskih in s Slovenijo povezanih medaljah
Urednik

Ob razstavi Numizmatičnega društva Slovenije Slovenske in s Slovenijo povezane spominske medalje in plakete Vas vljudno vabimo na muzejski večer v četrtek, 24. januarja 2013, ob 18. uri v Renesančno dvorano Mestne hiše v Kranju.

Avtor razstave  Urban Mate nam bo poglobljeno predstavil  tematiko omenjene razstave. Kaj nam danes pomenijo medalje in kako skozi njih lahko proučujemo drobce naše preteklosti?

Razstava je na ogled v Prešernovi hiši do 4. februarja 2013, vsak dan med 10. in 18. uro. Ob ponedeljkih je muzej zaprt.

VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri