Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 24 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer ob 65. letnici Gorenjskega muzeja

V okviru srečanj ob 65. letnici Gorenjskega muzeja in  ob Dnevih evropske kulturne dediščine

vabljeni na muzejski večer  KJER PRETEKLOST SREČA SEDANJOST v četrtek, 27. septembra 2018, ob 19. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju,  Tomšičeva 42.

Ddr. Verena Vidrih Perko nam bo predstavila  razvoj  in pomen arheologije, ki je v Gorenjskem muzeju že od njegovih začetkov.

Ob skrbi za kulturno dediščino ohranjamo preteklost, ki se vsakodnevno srečuje s sedanjostjo in prihodnostjo ter skrbi za poznavanje naše identitete in korenin.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri