Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Umik čez Ljubelj 1945 in leta po njem

Muzejski večer Umik čez Ljubelj 1945 in leta po njem

Muzejski večer Umik čez Ljubelj, maj 1945, ki smo ga pripravili v četrtek, 25. februarja 2016, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, je bil odlično obiskan.

Fotografije Marjana Kocmurja, ki so do 28. februarja 2016 na ogled v Mestni hiši, osvetljujejo čas odhoda 17.000 Slovencev prek Gorenjske in Ljubelja na Koroško. O teh tragičnih časih in letih, ki so sledila je spregovoril dr. Jože Dežman.

VLJUDNO VABLJENI

0034-fotoMarjanKocmurReproSkrlep-5671 0027aa-fotoMarjanKocmurReproSkrlep-5687 0010-fotoMarjanKocmurReproSkrlep-5623

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri