Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Odkritje spomenika “Padlim vojakom bistriške fare 1914 – 1918”

Društvo Mali vojni muzej, Bohinjska Bistrica

V  A  B  I

občanke in občane Bohinja, sorodnike padlih vojakov, člane in prijatelje društva ter druge

na svečanost ob odkritju spomenika »Padlim vojakom bistriške fare 1914 – 1918«

Po 105  letih bomo skupaj z Občino Bohinj, Župniščem Boh. Bistrica ter donatorji bomo odkrili spomenik v 1. Svetovni vojni padlim Bohinjcem tedanje bistriške župnije.

Svečanost s kratkim kulturnim programom in posvetitvijo spomenika  bo v ponedeljek, 26. julija 2021,  ob 17. uri ob  cerkvenem zidu na zahodni strani cerkve Sv. Miklavža na Boh. Bistrici.

Ta dan bo v spomin na dogodek in padle vojake brezplačno  odprt  Muzej  Tomaža Godca na  Boh. Bistrici  od 16. do 19. ure.

Vabljeni!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri