Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Geodetski instrumenti in oprema

Odprtje razstave Geodetski instrumenti in oprema

Ob 200-letnici začetka nastajanja zemljiškega katastra vas vabimo na odprtje priložnostne razstave  Geodetski instrumenti in oprema na Slovenskem s poudarkom na Gorenjski v petek, 26. maja 2017, ob 12. uri v Mestni hiši v Kranju, Glavni trg 4.

Na razstavi predstavljamo geodetske instrumente, kot so npr. teodoliti, nivelirji, členasta merilna veriga na sežnje…, ki jih dopolnjujejo panoji z obrazložitvijo njihove uporabe in predstavitvijo franciscejskega katastra.

copyright Bostjan Pucelj

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri