Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Miniature 2014

Odprtje razstave Miniature 2014

Fotografsko društvo Janez Puhar in Gorenjski muzej vabita na odprtje 7. mednarodne razstave MINIATURE 2014.

Slovesnost s podelitvijo nagrad bo v četrtek, 6. novembra 2014, ob 18. uri v Prešernovem gledališču v Kranju.

Na otvoritveni slovesnosti bodo podeljeni tudi letošnji fotografski naslovi slovenskim avtorjem
in Puharjeve nagrade.

Razstava Miniature 2014 bo na ogled v galerijah Mestne hiše in Prešernove hiše v Kranju vsak dan, razen ponedeljka, med 10. in 18. uro.

1B BOGDAN KRALJ Slovenija- OČALA Zlata medalja JPujar

3A IVO BORKO Slovenija - LATE AFTERNOON WALK Bronasta medalja JPuhar

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri