Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Mostovi mesta Kranja

Odprtje razstave Mostovi mesta Kranja

V okviru Dnevov evropske kulturne dediščine Vas vljudno vabimo na odprtje dokumentarne razstave MOSTOVI MESTA KRANJA v četrtek, 28. septembra 2017, ob 19. uri v podstrešno galerijo gradu Khislstein.

Kranj, mesto na konglomeratni skali nad sotočjem Save in Kokre, obdaja voda. Znano je,
da so imeli prebivalci stoletja dolgo težave z vodo in da so zelo pozno dobili vodovod.
Na razstavi bomo s starimi fotografijami in razglednicami predstavili mostove v Kranju
skozi zgodovino, mostove, ki so povezovali staro mestno jedro s »kopnim«.

VLJUDNO VABLJENI

Foto 3 - R 0015 Kranj Foto 12 - kranj z vzhoda-jošt in šmarjetna Foto 15 - R 0946 Kranj

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri