Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Otroške delavnice v času zimskih počitnic

Otroške delavnice v času zimskih počitnic

V času zimskih počitnic od 26. februarja do 1.marca,  med 10. do 12. uro, bomo v gradu Khislstein za najmlajše pripravili delavnice šivanja, pletenja in vezenja. Delavnice bosta vodili pedagoginja Magda Zore in ga. Maja Zorec, namenjene pa so otrokom  od 8. leta dalje, dobrodošle pa ste tudi mamice in babice. Predhodno znanje ni potrebno. Cena delavnice je 2 eur.

26.2. Osnove kvačkanja in izdelava preprostega okraska

27.2  Osnove kvačkanja in izdelava preprostega okraska

28.2  Spletimo si pomladni šal iz lahke bombažne niti

21.3 Spletimo si pomladni šal iz lahke bombažne niti

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri