Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 17 aprila 2024

Scroll to top

Top

Počitniške delavnice z Muzejčico

Počitniške delavnice z Muzejčico

Bližajo se zimske počitnice in za otroke pripravljamo v Gorenjskem muzeju dve ustvarjalni delavnici:

torek, 28.2. ob 10. uri, v pedagoški delavnici v gradu Khislstein

Pustna maska – delavnica

Na delavnici bomo izdelali preprosto domišljijsko pustno masko. Primerno za otroke od 4. leta dalje, za mlajše ob spremstvu staršev.

 

četrtek, 2.3. ob 10. uri, v pedagoški delavnici v gradu Khislstein

Šiviljska delavnica

S seboj prinesite staro neuporabno oblačilo (strgane kavbojke, ponošeno majčko….). Naučili se bomo, kako iz neuporabnih oblačil ustvarimo nov unikaten izdelek. Delavnica je primerna za otroke od 8. leta dalje.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri