Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Počitniške delavnice z Muzejčico

Počitniške delavnice z Muzejčico

Vsako poletno sredo in soboto bo na vrtu gradu Khislstein zelo živahno. Poskrbeli bomo, da se bodo zabavali tako najmlajši, kot tudi njihovi starejši prijatelji. Delavnice so primerne za otroke od 4. leta dalje (za mlajše v spremstvu odraslega). Delavnice so brezplačne. Najave niso potrebne. V primeru dežja delavnice, ki potekajo zunaj, zamenjamo za prijetno, ustvarjalno druženje v gradu.

Sobotne delavnice z Muzejčico  od 10 do 13. ure

13.7. Viteške igre z lokostrelstvom

20.7. Viteške igre z lokostrelstvom

27.7.  Mala slikarska kolonija

3. 8.  Gradimo grad

10.8.  Moj prvi šiviljski tečaj

17.8.  Moj prvi šiviljski tečaj

24.8.  Zabava za grajske gospodične (in viteze)

31.8. Peka prest

Sredine počitniške delavnice od 10. do 13. ure

17.7. Lonček iz gline

24.7. Viteške igre z lokostrelstvom

31.7.  Zabava za grajske gospodične (in viteze)

7.8.  14.8. Mala slikarska kolonija

21.8.  Moj prvi šiviljski tečaj

28.8. Viteške igre z lokostrelstvom

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri