Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Predstavitev projekta Neverjetne gore

Predstavitev projekta Neverjetne gore

Vljudno vabljeni na predstavitev skupnega projekta muzejev na Gorenjskem NEVERJETNE GORE.

Del projekta je tudi vodniček GORENJSKA MUZEJSKO-PLANINSKA TRANSVERZALA, ki nas popelje od muzeja do muzeja čez hribe.

Vabljeni v našo družbo v torek, 4. junija 2019, ob 19. uri v Vojnomirovo dvorano  Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Projekt nam bo predstavila Jelena Justin.

V Gorenjskem muzeju smo v okviru projekta pripravili razstavo EVEREST 1979-2019,  40 let prvega slovenskega vzpona na vrh sveta. Če obiščete vseh šest muzejev in prehodite planinsko pot, se lahko potegujete za privlačne nagrade. Posebnost Gorenjske muzejsko-planinske transverzale je geo lov – lov na zaklade.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri