Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Pripovedovalski večer v Bohinjski Bistrici

Nekoč pred davnimi časi

Pripovedovalski večer starih zgodb

15. 12. 2014 19:00

Knjižnica Bohinjska Bistrica, Trg svobode 3/a, Bohinjska Bistrica

V sodelovanju z Gorenjskim muzejem in Matično knjižnico Kamnik vas vabimo na pripovedovalski večer. Zgodbe bodo zaživele v ponedeljek, 15. decembra 2014, ob 19. uri, v Knjižnici Bohinjska Bistrica.

Skupina pripovedovalk, slovenistki Breda Podbrežnik in Ivanka Učakar ter arheologinji Mija Ogrin in Verena Perko, bo z gostoma večera, Minko Kocjanc in Ivanom Cvetkom (harmonika), v narečni besedi povezala ljudsko pripoved z izbranim muzejskim predmetom.

Večer bo posvečen ljudskemu pripovedništvu, ki odseva oddaljeno preteklost in je skozi tisočletja učilo ljudi življenjskih modrosti.

Vabljeni!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri