Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Razstava Iz zgodovine fotografije v Kranju gostuje v Negovi

Razstava Iz zgodovine fotografije v Kranju gostuje v Negovi

Mednarodna zveza za fotografsko umetnost FIAP je negovski grad razglasila za svoje šesto fotografsko središče; poleg argentinskega Buenos Airesa, italijanskega Montevarchija, turške Konye, omanskega Muscata in kitajskega Jinana.

V čast nam je, da je ena od uvodnih razstav tudi razstava Iz zgodovine kranjske fotografije.

Naslov gradu Negova:

Grad Negova (TIC Negova)
Negova 13
9245 Sp. Ivanjci

info@gradnegova.si
00386 40 629 118

Več informacij pa najdete na spletni strani

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri