Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Miniature 2020

Razstava Miniature 2020

Jutri v četrtek, 5. novembra 2020, bi morali v galeriji Mestne hiše in galeriji Prešernove hiše odpreti bienalno fotografsko razstavo Miniature 2020. Zaradi nastale epidemiološke situacije, razstave žal ne bo moč videti “v živo”, saj so muzeji in galerije zaprti. 

Ob tej priložnosti vas vabimo, da prelistate katalog razstave, ki je dostopen na tukaj.

Pripravlja se tudi spletna razstava.

Bronasta medalja / Bronze Medal FZS Stane Gortnar, F1 FZS, Slovenija Kamnita ulica 3

Bronasta medalja / Bronze Medal Janez Puhar Beverly Hayes, United Kingdom Kingfisher Dispute

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri