Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Paralele Nore de Saint Picman

Razstava Paralele Nore de Saint Picman

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na multimedijsko predstavitev projekta

Nora de Saint Picman

PARALELE / PARALLELS

v četrtek, 12. januarja 2017, ob 18. uri

v Stebriščni dvorani Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Projekt Paralele izpostavlja doživetje umetniškega dela v soočanju s tradicionalnimi načini ustvarjanja, ki jih inspirirajo starodavne kulture. Medij zanjo so skulpture umetnice Nore de Saint Picman, ki jih umešča v sodobnost z uporabo novih medijev ter digitalnih tehnologij, kot so video, kreiranje virtualne in razširjene resničnosti …Tako ustvarjen paralelni preplet in večplastno doživetje med preteklostjo in sedanjostjo z vizijo prihodnosti.

Prosimo vas, da si pred ogledom razstave v pametne telefone naložite aplikacijo MIRAGE AR 9.

Tri fotografije – uganite katere – delujejo kot ogledalo Alice v čudežni deželi za prestop v razširjeno realnost.

Razstava bo na ogled do 30.januarja 2017

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri