Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Podobe nekdanjega Kranja

Razstava Podobe nekdanjega Kranja

Obveščamo vas, da je razstava PODOBE NEKDANJEGA KRANJA, ki smo jo po ciklih pripravljali skozi letošnje leto, v celoti na ogled v Mestni hiši, vse tja do 13. februarja 2023.

Vabljeni, da nas obiščete in obudite spomine, na čase, ki so minili. Se še spominjate, ko na Bekslu ni bilo stavb Gorenjske banke in Policije? Kaj pa časov, ko je skozi Kranj vozil avtobus? Zaparkiranega Glavnega trga, morda? Kako je bil Kranj videti na začetku 20. stoletja? Veste katera je najstarejša fotografija Kranja? 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri