Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 3 oktobra 2023

Scroll to top

Top

Koledar

Okt
5
čet
Mednarodni festival likovnih umetnosti @ Mestna hiša
Okt 5 @ 17:00 – 20:00

V četrtek, 5. 10. 2023, vas ob 17. uri vabimo, da se udeležite odprtja
12. Mednarodnega festivala likovnih umetnosti Kranj − ZDSLU: Risba, intimni zapis in temelj likovnega ustvarjanja.
Vabimo vas, da se sprehodite z nami po prizoriščih letošnjega festivala in prisostvujete pri podelitvi priznanj in nagrad.
Dobimo se na Glavnem trgu v Kranju!

Program četrtek, 5. 10. 2023:
9:00 – 15:00
Performans Mitja Bokuna (risba v živo na Glavnem trgu)
17:00
GLAVNA OTVORITEV FESTIVALA z začetkom v Galeriji Mestne hiše
(podelitev priznanj, pohod po galerijah)
20:00
Pogostitev pod arkadami pred Prešernovim gledališčem
21:00
Nastop skupine Birlabirlonga

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri