Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Šest tisočletij Drulovke – razstava v počastitev 60 let Gorenjskega muzeja

Šest tisočletij Drulovke – razstava v počastitev 60 let Gorenjskega muzeja

V počastitev 60-obletnice Gorenjskega muzeja Vas vabimo na odprtje razstave ŠEST TISOČLETIJ DRULOVKE v četrtek, 9. maja 2013, ob 19. uri v Mestni hiši Gorenjskega muzeja v Kranju, Glavni trg 4.

Ostanke naselja iz mlajše kamene dobe so na Drulovki odkrili leta 1955. Gradivo je postalo vir mnogih spoznanj o ljudeh iz oddaljene preteklosti in ena temeljnih zbirk novoustanovljenega muzeja v Kranju, ki se je tedaj še imenoval Mestni muzej.

Muzejski list

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri