Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Slovenski kulturni praznik

Slovenski kulturni praznik

Ob Slovenskem kulturnem prazniku je Kranj zaživel v duhu 19. stoletja. Prešernov smenj je tradicionalna prireditev in tudi letos je bil njegov pokrovitelj predsednik države, gospod Borut Pahor. Na sprehodu skozi Kranj si je ogledal Mestno hišo in Prešernovo hišo, kjer sta ga sprejela direktorica muzej Marija Ogrin in ddr. Damir Globočnik, ki ga je popeljal skozi razstavne prostore stalne razstave. 

Strokovna, javna vodstva po naših stalnih razstavah so bila odlična obiskana.

Prešernov dan je bil resnično prešeren!


Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri