Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | May 26, 2020

Scroll to top

Top

Svetlana Makarovič in Niko Grafenauer v Prešernovi hiši

Svetlana Makarovič in Niko Grafenauer v Prešernovi hiši

V sklopu dogodkov POLETJE S PREŠERNOVIMI NAGRAJENCI Vas v  petek, 4. avgusta 2017, ob 19. uri prijazno vabimo v Prešernovo hišo v Kranj na pogovor s pesnikoma Svetlano Makarovič in Nikom Grafenauerjem. Večer bo povezovala Carmen L. Oven.

VLJUDNO VABLJENI

Svetlana

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri