Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | September 17, 2021

Scroll to top

Top

Ta veseli dan kulture – 3. december

Ta veseli dan kulture – 3. december

Že kar tradicionalni TA VESELI DAN KULTURE, 3. december, hrami kulture na stežaj odpremo svoja vrata. Obisk muzeja je BREZPLAČEN!

Za vas pripravljamo sledeče:

–  16.00 – pedagoška delavnica Razvijanje fotografij v temnici; grad Khislstein

–  16.00 – javno vodstvo po stalni razstavi Prelepa Gorenjska; grad Khislstein

–  16.00 – javno vodstvo po razstavi Zdravljica 1844 in dr. France Prešeren – življenje in delo; Prešernova hiša

VLJUDNO VABLJENI

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri