Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Z igro do dediščine – ob Mednarodnem tednu otroka

Z igro do dediščine – ob Mednarodnem tednu otroka

Ob Mednarodnem tednu otroka Vas vljudno vabimo na delavnice v okviru projekta Z igro do dediščine:

Torek, 8.10. ob 10. uri; Skrinje naših praprababic; Sprehodili se bomo po razstavi čudovitih poslikanih lesenih skrinj, se z  Muzejčico  poigrali na računalniški igrici in narisali motiv za svojo skrinjo.

Četrtek,10.10. ob 17. uri; Lonček iz gline; Na razstavi Prelepa Gorenjska si bomo ogledali keramične posodice, tiste, ki so jih uporabljali na kmetijah in tiste z gradov. Izbrali si bomo tisto, ki nam bo najbolj všeč in jo iz gline poskušali narediti sami.

z igro do dediščine

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri