Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Zadnja razstava v nizu 60. letnice Tradicija gumarstva, del industrijske dediščine Gorenjske

Zadnja razstava v nizu 60. letnice Tradicija gumarstva, del industrijske dediščine Gorenjske

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na odprtje razstave Tradicija gumarstva, del industrijske dediščine Gorenjske v petek, 20. decembra 2013, ob 18. uri v Mestno hišo, Glavni trg 4, Kranj.

Na razstavi bodo razstavljeni najstarejši predmeti, ki so vpisani v inventarno knjigo oddelka novejše zgodovine in spremljanja sodobnosti, ter se nanašajo na gumarsko dediščino, ki je nezbrisljivo zaznamovala gospodarsko zgodovino Kranja, Gorenjske in nenazadnje Slovenije.

Informacijski list

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri