Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 20, 2019

Scroll to top

Top

Sobotna delavnica z Muzejčico

Sobotna delavnica z Muzejčico
Kdaj:
27 April 2019 @ 10:00 – 13:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-04-27T10:00:00+02:00
2019-04-27T13:00:00+02:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva 44
4000 Kranj

Vsako soboto, z izjemo 11. maja, pripravljamo zanimive otroške delavnice.
Tematika v mesecu maju je sledeča:

– 4. maj – Šiviljska delavnica. S seboj prinesite kose blaga ali staro oblačilo, ki bi ga radi predelali. Izdelke boste odnesli s seboj domov.

– 18. maj – Viteške igre z lokostrelstvom na vrtu gradu Khislstein. V primeru dežja bomo pekli preste v muzejski kuhinji.

– 25. maj – Viteške igre z lokostrelstvom na vrtu gradu Khislstein. V primeru dežja bomo pekli preste v muzejski kuhinji.

VABLJENI V DRUŽBO MUZEJČICE

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri